Select Page

Томе Аџиевски – Скулптури
Самостојна изложба

Текст: Бојан Иванов

Дом на младите „25 Мај“, Скопје
8 – 24 октомври 1988

 

 

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)