Select Page

Томас Јанул (Thomas Yanul): Панорамски фотографии
Самостојна изложба

Текст: Т. Јанул
Автор на поставката: Душко Чарниќ

 

Уметничка галерија, Скопје

14.03.1991

 

Каталог: PDF mk