Select Page

Тодосиевиќ Раша
Самостојна изложба, слајд проекција, прикаски за уметност

Дом на младите „25 Мај“, Скопје

17.05 – 05.06.1988

 

 

 

Покана: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)