Select Page

Факултетот за ликовни уметности – Скопје Ве поканува на изложбата „Темно”
Напис
Автор: не е наведен

Објавен на studenti.mk
4.05.2017

 

Учесници на изложбата: Марија Трпеска, Елена Димоска, Елита Алити, Сокол Марковски, Ана Миланова, Стефан Анчевски, Мартина Стојановска, Сара Длака, Елена Клековска, Ана Марковска, Александра Ацеска, Јасмина Трпевска, Ѓулизара Башкими, Дијана Диниќ, Милко Нестороски, Христина Крстеска

Напис: PDF mk