Select Page

Темелни проучувања на сликарството, фотографијата и на компјутерската уметност
Напис
Автор: В.И.
Изјава: Владимир Величковски

Објавен во Дневник, Скопје
16.01.2003

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)