Select Page

Тема: Мода
Едукативно-дидактичка изложба од колекцијата на МСУ, Скопје

Текст: Елизабета Јанковска

 

 

Музеј на современата уметност, Скопје

Октомври 2001

 

Каталог: PDF mk