Select Page

Тегобен романтизам
Осврт (кон изложбата „Актуелни тенденции во хрватското сликарство од 1975 до денес“, МСУ Скопје, 1985)
Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
02.02.1985

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата