Select Page

ТВ емисија (наслов непознат)
Разговор за 3-то Биенале на млади

Гости: Викторија Васева Димеска, Петар Хаџи Бошков, Станко Павлески, Виолета Чаповска

МТВ
1991

 

Видео метријал ☟

 

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до биеналето