Select Page

Тајната вечера
Самостојна изложба

Филип Фидановски

Државно средно училиште за ликовна уметност и дизајн „Лазар Личеноски“ – Скопје,
Галерија „Лазар Личеноски“, Скопје

21 октомври 2013

 

За делата говори: Д-р Ана Мартиноска

Постер: JPG mk