Select Page

Таписерии и костимографии
Осврт (кон изложбата на Рада Петрова Малкиќ, Центар за култура и информации, Скопје, 1981)
Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Вечер, Скопје
24.11.1981

 

Осврт: PDF mk