Select Page

Сѐ против насилието и војната
Осврт кон изложбата на Борис Пророков, Работнички дом – Универзитет, Скопје, мај – јуни 1966
Автор: М.А.

Објавен во Млад борец, Скопје
02.06.1966

 

Осврт: PDF mk