Select Page

Сурогати
Изложба
Концепт и куратор: Никола Гелевски
CIX Gallery, Скопје
25.12.2002

 

Учесници: Игор Тошевски, Мирослав Стојановиќ – Шуки, Студио и графички дизајн Кома, Точка тм

Покана: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)