Select Page

Судбината на културата во рацете на уметниците
Напис
Автор: А. Гилевски
Изјави: Владимир Георгиевски, Коле Манев, Стефче Ацевски
Oбјавен во Македонија денес, Скопје
12.02.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)