Select Page

Станко Павлески се претставува со „Барок во едното“
Напис

Автор: С. Ѓуровска; изјава: Станко Павлески

Објавен во Нова Македонија, Скопје
15.09.2000

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до изложбата