Select Page

Срѓан Јаниќиjевиќ / Srđan Janićijević

Самостојна изложба / Solo exhibition

Куратор и текст: Небојша Вилиќ / Curator and text: Nebojša Vilić

Кафетерија МСУ, Скопје / Cafe MoCA,  Skopje

06.07 – 31.07.1999

 

 

Каталог / Catalogue: PDF mk/en

 

>>> Линк до освртот на Златко Теодосиевски