Select Page

Срцето на светската карикатура чука во Скопје
Интервју со Семих Балчиоглу и Ферух Доган

Автор: М. Кнежевиќ

Објавено во Нова Македонија, Скопје
30.09.1972

 

Интервју: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата