Select Page

Средби со уметници: Гневна, шармантна сликарка од Њујорк
Интервју со Сара Шерман

Автор: Г. П.

Објавено во Вечер, Скопје
14.10.1965

 

Интервју: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата