Select Page

Средба со академскиот сликар Никола Мартиноски: Сликарството секогаш општествено ангажирано
Напис
Автор: Мирјана Василевска; изјави: Никола Мартиноски

Објавен во Трудбеник, Скопје
02.08.1969

 

Напис: PDF mk