Select Page

Споменици и скулптури – премногу интервенции во единица време
Напис

Автор: В.Д. ; изјава: Ѓорѓе Јовановиќ

Објавен во Нова Македонија, Скопје

21.02.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)