Select Page

Споменикот на Колишевски ги раскара светиниколчани
Напис

Автор: Емил Зафировски; изјави: Блажо Гигов Давлев, Панчо Панев, Јордан Ѓорчев

Објавен во Дневник, Скопје

29.06.2002

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Јанчевски Владимир)