Select Page

Споменикот на Карев по мерка на Вељановски
Напис

Автор: О.В. ; изјава: Трајко Вељановски

Објавен во Утрински весник, Скопје

06.02.2010

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)