Select Page

Специфични барања
Осврт (кон IV. Биенале на ситна пластика, Уметничка галерија Скопје, декември 1993)
Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија (?), Скопје
05.01.1994 (?)

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата