Select Page

Со одушевување ја прифативме поканата да излагаме во Скопје
Интервју со Жаклина Селц и Ивон Тајанд

Автор: Ѓоко Поповски

Објавено во Нова Македонија, Скопје
28.07.1966

 

Интервју: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата