Select Page

Со камера против митралезот
Осврт (кон изложбата на новинарска фотографија на Марко Георгиев, Мала станица, Скопје, февруари 2009)
Автор: Соња Абаџиева

Објавен во Вест, Скопје
18.02.2009

 

Осврт: PDF mk