Select Page

Со баклава најавена изградбата на џамија
Напис
Автори: М.Д.Т. и М.Т. ; изјави: Рамадан Рамадани, Теута Арифи

Објавен во Дневник, Скопје
25.04.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)