Select Page

Соња Кошка: Слики и цртежи
Самостојна изложба

 

Текст: Димче Миновски

 

Ликовен салон на ДЛУБ, Битола
Мај 2000

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)