Select Page

„Соседи“ во официјалната, „Апокалипсата“ во придружната програма
Напис

Автор: Л.С.

Изјава: Сузана Милевска

Објавен во Вечер, Скопје
17.09.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)