Select Page

Современ архаизам
Осврт (кон изложбата на Илија Лафазановски, Центар за култура и информации, Скопје 1977)
Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Вечер, Скопје
18.02.1977

 

Осврт: PDF mk