Select Page

Современи варијации по Дирер
Осврт (кон изложбата „ Дирер од А – Ш: Шеесет графики од современи уметници варијации на Дирер“, МСУ, Скопје, октомври – ноември 1982)
Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
10.11.1982

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата