Select Page

Современиот италијански филм
Проекции (Филмска и видео програма)

Музеј на современата уметност, Скопје

24.05 – 28.06.1996

 

 

 

Текстови: Марија Грација Пресако, Лиета Торнабуони, Серџо Фросали, Ирене Бињарди, Енцо Сочиљано, Микеле Анселми

Каталог: PDF mk