Select Page

Современа уметност од Дрезден: „Out of residence”
Групна изложба

Текст: Хералд Кунде

 

Уметничка галерија, Скопје

25 јули – 25 август 1995

 

Уметници: Штефан Нестлер, Хенрик Нестлер, Шандор Доро, Матијас Јакиш, Кристијан Шпете, Еберхард Гошел, Тобијас Штенгел, Рунхилд Вирт

 

Каталог: PDF mk