Select Page

Современа австралиска керамика
Осврт (кон изложбата „Современа австралиска керамика“, МСУ, Скопје, декември 1981)
Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Вечер, Скопје
07.12.1981

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата