Select Page

Современата ликовна уметност на Босна и Херцеговина
Осврт (кон изложбата на групата „Современа ликовна уметност на Босна и Херцеговина“, МСУ, Скопје, мај 1980)
Автор: Богдан Мусовиќ

Објавен во Млад Борец, Скопје
08.10.1980

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата