Select Page

Сликите не смеат да останат непогледнати

Интервју со Микица Трујкановиќ

Разговарала: Гордана Колевска

 

Објавено во Теа модерна, Скопје
18.12.2002

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)