Select Page

Сликата на цивилизираниот свет
Рецензија кон изложбата на Сара Шерман, МСУ Скопје, октомври 1965
Автор: Паскал Гилевски

Објавена во Нова Македонија, Скопје
22.10.1965

 

Рецензија: PDF mk

 

>>> Линк кон изложбата