Select Page

Сликарството во сенка на „проектите“ и скандалите
Осврт
Автор: Владимир Величковски

Објавен во дневниот печат, Скопје
Декември 2001

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)