Select Page

Сликарската поезија на Владимирски
Напис
Автор: Ивана Димов Џолева
Објавен во Македонија денес, Скопје
16.11.2004

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)

 

>>> Линк до изложбата