Select Page

Сликарка со тивка моќ (Сеќавање: Илинка Глигорова Суза)
Напис

Автор: Гордана Колевска
Изјави од: Глигор Чемерски и Лира Грабул

 

Теа модерна, стр. 24 – 25

04.07.2012

 

PDF mk