Select Page

Сликарите се имуни на балканското политичко лудило
Напис
Автор: не е наведен; изјави: Тања Балаќ, Маријета Сидовски, Гоце Божурски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
06.05.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)