Select Page

Скулптурата ќе им го разубавува денот на минувачите
Интервју со Синиша Новески
Автор: Д.Т.

Објавено во Вечер, Скопје
06.05.2009

 

Интервју: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)