Select Page

Скопје, лично со Небојша Вилиќ и Звездан Георгиевски
Радио интервју
Водителка: Кристина Леловац

103ка, Скопје
Објавено онлајн: 25.12.2014

 

Видео екипа:
Наум Доксевски и Дарио Секуловски – камера
Марија Димитрова – организација
Сашко Potter Мицевски – монтажа
Горјан Атанасов – анимација на шпица

Идеја и реализација: Tiiiit!Inc