Select Page

Скопје во 2014 со Александар и триумфална порта
Напис

Автор: Деспина Трајковска; изјави: Владимир Тодоровиќ, Елизабета Канческа Милевска, Цветанка Иванова, Роза Топузова Каревска

Објавен во Утрински весник, Скопје

05.02.2010

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)