Select Page

Скопје во замката на турбо – архитектурата
Напис
Автор: Анета Ристеска; изјави: Билјана Стефановска, Иван Мирковски, Слободан Велевски

Објавен во Шпиц, Скопје
15.06.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)