Select Page

Скопјани протестираа за правото на различно мислење
Напис
Автор: Билјана Ангеловска; изјави: Ирена Цветковиќ, Никола Гелевски, Стојан Андов, Трифун Костовски, Мирослав Грчев, Никола Груевски
Објавен во Утрински весник, Скопје
13.04.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)