Select Page

Скопска „Шмизла“ спроти хотел „Турист“

Напис

Автор: Е.А.

Објавен во Вест, Скопје

16.01.2009

 

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)