Select Page

Скен култ
ТВ емисија (посветена на изложбата „Нарцизми”, МСУ Скопје, 21.06 – 21.08.1999)

Водителка: Евгенија Теодосиевска

МТВ 2
Јуни 1999

 

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)