Select Page

Скен култ
ТВ емисија за култура (посветена на изложбата „Зрачења” во Минхен)

Авторка и водителка: Евгенија Теодосиевска

МТВ 1
Април 1998

 

Видео материјал ☟

.

(Од архивата на Павлески Станко)