Select Page

Скапите куполи капак на кризата

Напис

Автор: Антонио Спасев; изјава: Стојан Андов

Објавен во Дневник, Скопје

25.04.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)