Select Page

Сите бои на сивото

Осврт кон самостојната изложба на фотографии на Марин Димески

Автор: Бојан Иванов

Објавен во Млад борец бр. 1680

29.09.1990

 

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)