Select Page

„Синергија“ – заедничка изложба на Станкоски и Галевски
Напис

Автор: Тина Иванова; изјава: Мартин Галевски

Објавен во Утрински весник, Скопје
04.12.2008

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)